Lakossági és üzleti ügyfeleknek azonos árakon!

DHCP beállítása

Felhívjuk figyelmét, hogy a ügyfeleink automatikusan (DHCP) kapják az IP címüket, ezért nem javasoljuk, hogy számítógépeikbe ill. router-eikbe azt kézzel beírják, mivel úgy nem fog működni. Amennyiben esetlegesen mégis be lenne írva, úgy kérjük állítsák át az eszközt automatikus IP cím kérésre.

DHCP beállítások módosítása Windows operációs rendszeren:

A DHCP engedélyezéséhez hajtsa végre a következő lépéseket:

 1. A Hálózati kapcsolatok megnyitásához
  • Windows XP rendszeren:
   kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd a Hálózati és internetes kapcsolatok, végül a Hálózati kapcsolatok hivatkozásra.
  • Windows Vista rendszeren:
   kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hálózat és internet segédeszközre, kattintson a Hálózati és megosztási központ fülre, végül kattintson a Hálózati kapcsolatok kezelése gombra.
  • Windows 7 rendszeren:
   kattintson a Start gombra , majd a Vezérlőpult parancsra. A keresőmezőbe írja be az adapter szót, majd kattintson a Hálózati és megosztási központban található Hálózati kapcsolatok megjelenítése parancsra.
 2. Az egér jobb gombjával kattintson a módosítani kívánt kapcsolatra, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra. Amennyiben a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót, vagy hagyja jóvá a műveletet.
 3. Kattintson a Hálózat fülre. A kapcsolat által használt összetevők területen kattintson az A TCP/IP protokoll 4-es verziója (TCP/IPv4), majd kattintson a Tulajdonságok lehetőségre.
 4. IP-címek beállításainak megadásához tegye a következők egyikét:
  • Ahhoz, hogy a DHCP használatával automatikusan megkapja az IP-beállításokat, kattintson az
   IP-cím automatikus kérése
   választógombra, majd kattintson az OK gombra.
 5. A DNS-kiszolgáló címének beállításához tegye a következők egyikét:
  • A DNS-kiszolgáló címének a DHCP használatával történő automatikus lekérdezéséhez kattintson a
   DNS-kiszolgáló címének automatikus kérése
   választógombra, majd kattintson az OK gombra.

Ügyfélszolgálat© 2010-2020 Naracom Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.
Bezár

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy március 17-től, a kialakult egészségügyi helyzet miatt MINDKÉT ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁNK (Kisvárda, Záhony) határozatlan ideig ZÁRVA TART.

Telefonos ügyfélszolgálatunkon, a 1245-ös telefonszámon, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Minden további ügyintézésre pedig online webes felületünk nyújt Önnek segítséget.