30 napos ingyenes internetszolgáltatás igénylése

Információk

Tájékoztatásul közreadjuk, hogy a Kormány a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának második fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 175/2021. (IV. 15.) Korm. rendeletében módosította az ingyenes internetről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendeletet, és annak hatályát is.

Ezen módosítás megszünteti az eddig érvényes 2021. április 19-i ingyenes internet igénylésre jogosultsági véghatáridőt, és - ezt meghosszabbítva - helyette úgy rendelkezik, hogy az előfizetők a veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló rendelet hatályának időtartama alatt, azaz egy jelenleg nem ismert végső időpontig (de legfeljebb 2021. május 31-ig, amíg a kormány jelenlegi felhatalmazása tart) bármikor (akár az utolsó napon...) kérhetik a visszamenőleges ingyenes internetet a legfeljebb ötször illetve kétszer harminc napra.

A kormányzati bejelentések alapján az alapfokú vagy a középfokú oktatásban digitális munkarendben résztvevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú vagy a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napra.

A Naracom kft. azon ügyfelei, akik jogosultak az ingyenes internet szolgáltatásra, ezen az oldalon jelezhetik ezirányú igényüket.

Az igény beadásához szükség lesz az előfizető személy adataira és előfizetői azonosítójára, valamint az alapfokú vagy a középfokú oktatásban, digitális munkarendben résztvevő személy adataira és oktatási azonosítójára.

A Naracom Kft. a kedvezményt a kormányrendelet szerint legkésőbb a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 28. §-ában meghatározott dátumot követő hatodik hónap végéig jóváírja a kedvezményre jogosult részére. A jóváíró számlák e-mailben kerülnek kézbesítésre.

A feltöltendő dokumentumok mérete egyenként max. 2 Megabájt, a formátuma pedig jpg, png vagy pdf lehet.

A nyilatkozat ide kattintva tölthető le.

Kérjük, add meg az adatokat!

Előfizető

Telepítési cím

Lakcím

Az alapfokú vagy a középfokú oktatásban, digitális munkarendben részt vevő személy adatai

Diák Tanár
 Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*
 Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a hivatkozott kormányrendelet alapján a Naracom kft. honlapján megadott igénybejelentésben közölt adatok szerint a megjelölt hozzáférési ponton helyhez kötött internet hozzáférési szolgáltatási díjkedvezményre vagyok jogosult a megadott jogosult jogán.*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Partnereink